Vene kodakondsus: tingimused ja kord saamiseks



Paljud välismaalased arvavad võimalus saada venemaa kodakondsus. Regulaarselt selle protsessi sisse mitmeid muudatusi, mille eesmärk on lihtsustada menetlusi. Mõned inimesed ei suuda kasutada lihtsustatud protsessi omandada kodakondsus, kuid nad peavad vastama teatud nõuetele ja tingimustele. Sa peaksid mõistma, kuidas ja kust taotleda, millised dokumendid on ettevalmistatud ja mida on tegelikult vaja kodakondsust. Iga välismaalane, kes on saanud kodakondsuse venemaa Föderatsiooni, saab tugineda erinevad võimed. Need sisaldab järgmist: on mitmeid olemasolevaid programme, mis võimaldavad saada vene kodakondsus vähese vaevaga, kuid nii, et välismaalased peavad vastama teatavatele nõuetele. Iga välismaalane peaks teadma, et saada kodakondsus vene Föderatsiooni see on võimalik ainult teatud tingimustel. Ilma tõenäoline põhjus leitakse võimatu. Kodakondsuse venemaa Föderatsiooni saab realiseerida mitmel viisil sõltuvalt saadaval põhjused: keeldumise vene kodakondsuse samuti peab olema nõuetekohaselt välja antud, mille kohta on vaja esitada erilist taotluse FM-i. Loobumine on vabatahtlik, ainult, et kuidagi sundida ei suuda sundida isik loobuda kodakondsus. Iga kodanik teise riigi on võimalus saada venemaa Föderatsiooni kodanik. Seejärel tuleks õige saamise kord vene kodakondsuse.

Kõik tegevused peavad toimuma tegelik aeg. Seega, protsess on üsna pikk, sest alates taotluse esitamise eest kodakondsust, peab läbima mitte vähem kui üks aasta. Vene kodakondsus nõuab ettevalmistamist mitmeid dokumente ja teha mitu järjestikust meetmed. Saamise Protsessi kodakondsuse venemaa Föderatsiooni saab teostada vastavalt standardile kava raames või lihtsustatud. Lihtsustatud saada vene kodakondsus on lubatud ainult vastavalt spetsiaalseid programme. Nende hulka kuuluvad ümberasustamise kaasmaalased. Nendel tingimustel, oluliselt vähendada aega, et sa pead kulutama kodakondsus. Vastavalt standardse korra kohaselt nõuab hageja, et elavad Venemaal mitte vähem kui viis aastat vana resident vene Föderatsiooni. Vene kodakondsus lastele, on ka sellel printsiibil. Lisaks nõuetele: Dokumendid, et saada vene kodakondsus on vaja taotleda kuue kuu jooksul enne aruandeperioodi lõppu ning elamisloa kehtivusaeg. Kuigi protsess võib ainult täiskasvanud ja on võimeline inimene. Lastele protsess on läbi vanemate või hooldajatega. See protsess on saadaval ainult inimesed, kes sobivad nõuded programmi kaasmaalaste ümberasustamise või muud programmid. Nende jaoks on oluliselt lihtsustatud saada vene kodakondsus. Protsess ei võta palju aega ja ei nõua koostamise mitmeid pabereid. Et Kasutada seda lihtsustatud protseduuri, võivad ainult teatavate taotlejate kategooriad. Nende hulka kuuluvad välismaalastele tingimuste osas: Et kindlaks teha, kas konkreetne välismaalane kasutada kiirendatud menetlust, on soovitatav konsulteerida kogenud advokaat. Tavaliselt pärit immigrandid SRÜ saab seda kava kohaldada, kui on vene emakeel. See seisund on määratud pärast kohtunikueksami Komisjon, samuti on katsetatud kirjalikus vormis. Lisaks pakutakse sellist võimalust, et teistele isikutele teatud tingimustel. Õigus saada vene kodakondsus lihtsustatud korras, on olemas: Kõik eespool nimetatud välisriigi isikutele võimaluse saada lihtsustatud protsessi saada vene kodakondsus. Kui see on võimatu, kui välismaalane kasutada lihtsustatud süsteemi, ta on täita järjestikuseid etappe standard protseduur. Iga etapp on oma nüansid, nii et see on oluline põhjalikult mõistma eeskirju protsessi. Välismaalased piiri ületamisel olema viisa või pass. Elanikelt riikides, mis on Tolliliidu liikmed, vajalik sisemine pass. Järgmise päeva jooksul alates riiki saabumise, sisserändaja peab muudatustest teatama oma saabumisest, FMS.

Kui te üürida korter või jääb